Retourneren

Bestelling retourneren
Bij I'mBoard kunt u uw bestelling GRATIS retourneren!

U kunt artikelen die u bij ons heeft gekocht, tegen onderstaande voorwaarden, gratis retourneren. Indien het artikel nog voorzien is van de originele verpakking, en onbeschadigd is, kunt u het artikel, maximaal 10 dagen na aanschaf, naar ons adres retourneren. Retour zendingen zijn voor risico van de koper. Dit houd in dat I'm Board niet verantwoordelijk en aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Voor de artikelen die op de juiste manier geretourneerd zijn en door ons zijn ontvangen, vervalt de betalingsplicht. Indien het artikel al door u betaald is, wordt het aankoopbedrag + verzendkosten zo snel mogelijk na het verwerken van de retournering terug gestort op uw rekening.
Verzendkosten retourneren
Wanneer u uw pakket wilt retourneren kunt u uw artikel naar ons terugsturen. U krijgt na dat het pakket door ons in ontvangst is genomen (voldoende aan bovenstaande voorwaarden) het volledige bedrag (indien het artikel al door u betaald is) + verzendkosten zo snel als mogelijk terug gestort op uw rekening.
Terug betaling
Wanneer u uw pakket heeft geretourneerd en wij het pakket onbeschadigd (zie voorwaarden 'bestelling retourneren') in ontvangst hebben genomen wordt het volledige bedrag zo snel als mogelijk op uw rekening terug gestort.
Garantie
I'm Board geeft geen garantie op de geleverde artikelen tenzij uitdrukkelijk anders vermeld wordt.