Over I'Mboard

Een skateshop voor en door skateboarders, oftewel I'm Board! Wat in 2010 begon met een wild idee, werd een half jaar later werkelijkheid. Het idee was om een vernieuwende online skateshop te ontwikkelen die zich voornamelijk richt op waar het om draait in de scène, namelijk het skateboarden! Zo willen wij skaters voorzien van de beste skateboard onderdelen en van goed advies, zodat onze klanten het beste uit hun producten kunnen halen!

Omdat de skateshop is ontwikkeld en wordt gerund door skateboarders weten we wat er speelt binnen onze doelgroep. Wij kunnen daarop in spelen en de klanten altijd voorzien van de vetste producten! We hebben natuurlijk als voordeel dat we onze skateshop volledig op het internet runnen waardoor we ons volledig op onze site kunnen storten en alles eruit kunnen halen. Een ander voordeel hiervan is dat we onze klanten kunnen voorzien van de beste service! We zijn dan ook 24/7 bereikbaar! (telefoon alleen binnen kantooruren)

Daarnaast hebben we een nieuw systeem ontwikkeld, de skatemiles! Hiermee kunnen onze klanten bij ons sparen voor korting op ons gehele assortiment! Bij het aanmaken van een account bij I'm Board ontvang je de eerste 10 skatemiles gratis!

We zijn continu bezig onze shop te verbeteren en te optimaliseren voor onze klanten, dus heb je opmerkingen of suggesties? Laat het vooral weten!
Ga hiervoor naar onze contact pagina.